Media inkoop, planning & optimalisatie

De marketinghartslag van elke organisatie wordt gedreven door het samengaan van data en technologie.

Een goed verhaal verdient het juiste publiek

Samen met onze klanten werken we aan het bouwen van sterke merken. Dat begint met een goed verhaal. Maar zonder bereik geen effect. Daarom hebben we alle disciplines in huis om ervoor te zorgen dat ook jouw verhaal het publiek krijgt dat het verdient. Van online video tot programmatic advertising, social media advertising, (digital) out of home, tv, radio, SEA en print.

Op het gebied van media bieden we een brede dienstverlening. Dit kan gaan over het volledig ontzorgen, van planning inkoop tot aan het optimaliseren van campagnes. Maar dit gaat ook vaak over het adviseren en helpen bij hybride insourcing trajecten. Waarbij onze teams nauw met die van onze klant samenwerken. Onze basis ligt in onze opgedane kennis, ervaring en (wetenschappelijk) onderzoek. Zo blijven we op de hoogte van nieuwe kansen en ontwikkelingen om jouw merk verder te brengen.

Benieuwd hoe jouw maatwerkformule voor groei eruitziet?

Data, Tech en Research

De marketinghartslag van elke organisatie wordt aangedreven door het huwelijk tussen data en technologie.

Insights & Strategie

Wij zorgen voor de verbinding tussen jouw merk en de consument.

Performance marketing

Onze performance specialisten weten als geen ander hoe je zo efficiënt mogelijk budgetten inzet om maximaal rendement te halen.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van alle M2|OC laatste nieuwtjes? Schrijf jezelf hieronder in voor de nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Our recent case studies

Bosch en Siemens zijn in 2020 gestart met directe verkoop aan consumenten via de eigen webshop. M2OC was hier vanuit het begin bij betrokken.
Moco Museum is een onafhankelijk, relatief klein museum in Amsterdam met een focus op toeristen. Maar ook een museum met ambitieuze groeidoelstellingen. In een jaar wilden we van 650.000 bezoekers naar 750.000 bezoekers groeien. Oftewel, 15% groei!
In 2019 is M2|OC de samenwerking met Blokker aangegaan om het merk op te frissen, een duidelijke mediastrategie neer te zetten en de integratie van branding en e-commerce verder op te tuigen.
To top