Insights & Strategie - M2|OC

Insights & Strategie

Duurzame groei begint bij een scherpe strategie

Duurzame groei begint bij een scherpe strategie

Of het nu gaat om positionering, mediastrategie of digital acceleration op het gebied van ecommerce; wij zorgen voor de verbinding tussen jouw merk en de consument. Als opdrachtgever kun je rekenen op ons deskundige advies.

Je merk laten groeien volgens de Byron Sharp-methode? Of maak je je druk over de impact van AI op je business? Focus op bestaande of nieuwe doelgroepen? Massacommunicatie of schaalbare groei met growth hacking? Samen met jou werken we een strategie uit voor duurzame groei en vertalen dit door naar een tactisch plan op het gebied van media en ecommerce.

Hierbij baseren we onze adviezen op heldere inzichten en maken we gebruik van de nieuwste technologie. Inzichten in de motivatie van je doelgroepen, in concurrenten, bestedingen, maar vooral inzichten in nieuwe kansen. Hoe we dat realiseren? Via onderzoek, data en trendonderzoek.

Benieuwd hoe jouw maatwerkformule voor groei eruitziet?

Data, Tech en Research

De marketinghartslag van elke organisatie wordt aangedreven door het huwelijk tussen data en technologie.

Media inkoop, planning & optimalisatie

De marketinghartslag van elke organisatie wordt aangedreven door het huwelijk tussen data en technologie.

Performance marketing

Onze performance specialisten weten als geen ander hoe je zo efficiënt mogelijk budgetten inzet om maximaal rendement te halen.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van alle M2|OC laatste nieuwtjes? Schrijf jezelf hieronder in voor de nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Our recent case studies

Bosch en Siemens zijn in 2020 gestart met directe verkoop aan consumenten via de eigen webshop. M2OC was hier vanuit het begin bij betrokken.
Moco Museum is een onafhankelijk, relatief klein museum in Amsterdam met een focus op toeristen. Maar ook een museum met ambitieuze groeidoelstellingen. In een jaar wilden we van 650.000 bezoekers naar 750.000 bezoekers groeien. Oftewel, 15% groei!
In 2019 is M2|OC de samenwerking met Blokker aangegaan om het merk op te frissen, een duidelijke mediastrategie neer te zetten en de integratie van branding en e-commerce verder op te tuigen.
To top