Data, Tech en Research

Data drijft de hartslag van elke marketingorganisatie

Data drijft de hartslag van elke marketingorganisatie

De marketinghartslag van elke organisatie wordt aangedreven door het huwelijk tussen data en technologie. Wij helpen adverteerders om gegevens op een slimme en schaalbare manier te analyseren en te activeren. En begeleiden hen door het steeds veranderende technologische landschap.

Digitale innovaties maken nieuwe manieren van communicatie mogelijk of verbeteren de efficiëntie van marketing en CRM drastisch. Met een exploderend aantal marketingtechnologiebedrijven lijkt het vrijwel onmogelijk om door het technologische bos te navigeren. En toch wordt van de marketeers van vandaag verwacht dat ze lange termijn groei realiseren en tegelijkertijd een winstgevend rendement op elke marketinginvestering laten zien.

De grootste uitdaging is de investeringen zo in te richten dat ze én een directe impact hebben op de bedrijfsresultaten én zorgen voor langere termijn concurrentievoordeel. Wij helpen hierbij, van het inrichten van een dashboard tot consultancy voor een nieuwe organisatiestructuur op basis van data-gestuurde besluitvorming.

Benieuwd hoe jouw maatwerkformule voor groei eruitziet?

Media inkoop, planning & optimalisatie

De marketinghartslag van elke organisatie wordt aangedreven door het huwelijk tussen data en technologie.

Insights & Strategie

Wij zorgen voor de verbinding tussen jouw merk en de consument.

Performance marketing

Onze performance specialisten weten als geen ander hoe je zo efficiënt mogelijk budgetten inzet om maximaal rendement te halen.

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van alle M2|OC laatste nieuwtjes? Schrijf jezelf hieronder in voor de nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Our recent case studies

Bosch en Siemens zijn in 2020 gestart met directe verkoop aan consumenten via de eigen webshop. M2OC was hier vanuit het begin bij betrokken.
Moco Museum is een onafhankelijk, relatief klein museum in Amsterdam met een focus op toeristen. Maar ook een museum met ambitieuze groeidoelstellingen. In een jaar wilden we van 650.000 bezoekers naar 750.000 bezoekers groeien. Oftewel, 15% groei!
In 2019 is M2|OC de samenwerking met Blokker aangegaan om het merk op te frissen, een duidelijke mediastrategie neer te zetten en de integratie van branding en e-commerce verder op te tuigen.
To top