DSC00535

Duurzame groei dankzij duurzame samenwerking

Bij M2|OC zijn we teamspelers. Maar dan écht. Onze specialisten zetten zich samen met die van jou in voor gezamenlijke doelen. Geïntegreerde teams, veelzijdige talenten en focus op resultaat.

Die nauwe samenwerking zorgt ervoor dat onze mensen – van strategen tot data scientists en van programmatic specialisten tot AV-consultants – steeds weer de verwachtingen overtreffen. Ook die van jou.

Over ons

Doorbreek jouw groeiplafond

In onze rap digitaliserende wereld strijdt alles en iedereen 24/7 om aandacht en conversie. Dat maakt het steeds moeilijker om op te vallen. Merken moeten slim door een stortvloed aan advertenties en andere aandachtstrekkers navigeren om gezien te worden.

Alleen door iedere dag weer de optimale beslissingen te nemen, slaag je er als merk in om relevant te blijven. Maar hierdoor verschuift de focus steeds meer van de lange naar de korte termijn. Met als resultaat dat groei achterblijft. Dit is het gevreesde groeiplafond. Met onze hulp breek je er in één keer doorheen.

DSC00501
DSC00594
Over ons

Integratie van branding en performance

Als onze decennialange ervaring met het bouwen van sterke merken en het leveren van performance ons één ding geleerd heeft, is het dit: resultaten op de korte termijn moeten hand in hand gaan met merkontwikkeling op de lange termijn. Alleen dan ontstaat duurzame – want blijvende – groei.

Te veel focus op de korte termijn leidt onvermijdelijk tot een groeiplafond. En de enige manier om hier doorheen te breken, is door performance en branding volledig te integreren. Meteen vanaf het begin. Onze maatwerkformule voor groei maakt het mogelijk.

Onze waarden

Het geheel is groter dan de som der delen. Deze delen zijn onze waarden - de drijvende kracht achter ons succes.

Mensen maken het verschil

In een wereld waarin data en technologie het tempo dicteren, kunnen we niet zonder de menselijke factor. De hoge mate van oprechte betrokkenheid van onze mensen bij onze klanten zorgt steeds weer voor het beste resultaat.

Big enough to cope, small enough to care

We zijn groot genoeg om onze klanten te laten profiteren van best-in-class als het gaat om tooling en inkoop. Tegelijk zijn we klein genoeg om onze klanten de flexibiliteit en wendbaarheid te bieden die ze nodig hebben.

Duurzame groei

Wij geloven in duurzame groei: de juiste balans tussen korte- en langetermijndoelstellingen. Zo doorbreken we samen met onze klanten het groeiplafond waar overmatige aandacht voor de korte- of juist de langetermijn onvermijdelijk toe leidt.

Keuzes durven maken

Genoegen nemen met middelmatigheid, daar is nog nooit iemand beter van geworden. Of groter. Wij durven daarom keuzes te maken, ook al liggen die soms niet voor de hand. Altijd met als doel om het beste resultaat voor onze klanten te behalen.

Wij zijn M2|OC

Lars Vink

Managing Director

Nienke Lammers

Communications Director

Oscar Levi

Head of E-commerce

Daphne van de Beek

AV Consultant

Maaike Dijkhuis

Project Manager

Mark Grooteman

Sr. Tech & Data Consultant

Nikki de Kok

Director Programmatic & Social Advertising

Mats Visser

Research & Insights Consultant

Robbert van der Hulst

Strateeg

Suzanne Malestein

Operations Director

Thomas Eijsvogel

Partnership Manager

Jesper Schrijen

Trading Consultant

Alles geladen.
To top