Omoda kiest na uitgebreid pitchproces voor M2|OC - Formula for Growth - M2|OC

Omoda kiest na uitgebreid pitchproces voor M2|OC – Formula for Growth

Fashion retailer Omoda heeft na een grondig pitchproces gekozen voor een samenwerking met mediabureau M2Media, vanaf heden M2|OC . Omoda heeft een sterke groeiambitie en streeft naar een strategische aanpak waarbij branding en performance media optimaal worden geïntegreerd. M2|OC, onderdeel van het Candid platform, wordt verantwoordelijk voor de off- en online mediastrategie, mediaplanning en -inkoop.

Groeiambitie
Om de volgende stap in de groeiambitie te zetten schreef Omoda een mediapitch uit waarbij vier bureaus gevraagd werden deel te nemen. Hieruit bleek M2Media – – inmiddels samen met Online Company gefuseerd tot M2|OC- de meest geschikte partner in de ogen van de Zeeuwse fashion-retailer. De pitch werd begeleid door Henk Plessius (FMA Nederland) en Ingeborg van der Giesen (freelance allround media expert). De bureaus Coopr en Positive, beiden ook onderdeel van Candid platform, zijn in het geïntegreerde advies meegenomen en kunnen aansluiten met hun expertises op PR en branded content.

Balans
Cees Hannema, CMO Omoda: “M2Media heeft ons een scherp en duidelijk advies gegeven over hoe we d.m.v. de beste balans tussen branding en performance de groei van ons bedrijf nog verder kunnen versnellen. Hierbij heeft M2Media aangetoond de juiste inzichten uit onze data te kunnen halen om zodoende het verschil te maken in de markt.

Optimale integratie 
Daarnaast zien we ook potentieel in het beter integreren van PR en branded content. De aanpak van M2Media was daarin vernieuwend en relevant. Ook hebben we een zeer goede klik met het team, dat ons ook het vertrouwen geeft dat ze goed kunnen samenwerken met onze andere strategische partners en ons in-house performance team.”

Frank Bitter, CEO M2|OC: “We zijn trots dat Omoda enthousiast is over de energie in ons team, onze retail ervaring, brede dienstverlening en onze visie op het realiseren van hun groeiambitie. Het is een hele mooie uitdaging om het merk verder te versterken en tegelijkertijd de conversie naar sales te optimaliseren.” 

Kwartaalupdate Q3: Lichte groei in consumptie, het nieuwe kijkonderzoek en gebruik van Snapchat en TikTok stijgt, waar X (voorheen Twitter) daalt

Ieder kwartaal publiceert M2|OC de kwartaalupdate, waarin wordt teruggeblikt op relevante trends en ontwikkelingen in media en consumentengedrag.
Lars Vink start per oktober als Managing Director bij Media, Performance en e-Commerce bureau M2|OC. Hij zal zich vooral gaan richten op de tevredenheid en groei van alle klanten, het aansturen en ontwikkelen van de klantenteams en het uitbreiden van het klantenportfolio.
Maxxium Nederland heeft M2|OC gekozen als nieuwe bureau. M2|OC wordt verantwoordelijk voor de off- en online mediastrategie, -planning en -inkoop.
Dat waren alle berichten
To top