M2|OC genomineerd voor een AMMA voor ‘beste mediastrategie’ 

Hoera! Onze AMMA case, met de titel ‘Hoe het stoffige merk Carpetright definitief werd afgestoft’ is genomineerd in de categorie ‘beste mediastrategie. Zoals de naam van de case al doet vermoeden wordt in de case beschreven hoe M2|OC Carpetright door middel van een effectieve mediastrategie helpt om het imago te verbeteren, met name onder een vrouwelijke doelgroep.

Het team reageerde vol verbazing op de nominatie. “Je hoopt er stiekem wel op, maar ik kan niet zeggen dat ik het echt verwacht had. In geen enkele categorie worden zoveel cases ingezonden als voor ‘beste mediastrategie’. De kans dat je genomineerd wordt is vrij klein, dus het is extra leuk om dan zo verrast te worden!”, aldus Martijn. Ook het management van M2|OC was blij met de AMMA nominatie. “De categorie ‘beste mediastrategie’ is misschien wel de mooiste van alle AMMA Awards en een welverdiende kroon op het mooie werk dat we voor onze klanten doen.
Het momentum van deze nominatie, net na de lancering van ons nieuwe bureau, geeft ons gelijk een enorme boost. Dit smaakt naar meer!”, aldus Frank. Of we ook echt met de AMMA naar huis gaan blijft nog even spannend, de uitreiking van de AMMA Awards 2023 zal op 20 april plaatsvinden bij LIEF Amsterdam. Of we nu winnen of niet, de feestelijke stemming van de nominatie wordt ons in ieder geval niet meer afgenomen. 

Bike Totaal kiest voor M2|OC

Fietsretailer Bike Totaal, onderdeel van Dynamo Retail Group, heeft na een pilot van drie maanden gekozen om ook voor de lange termijn samen te gaan werken met mediacommerce-bureau M2|OC. Het bureau wordt verantwoordelijk voor de off- en online mediastrategie, -planning en -inkoop.
Ieder kwartaal publiceert M2|OC de kwartaalupdate, waarin wordt teruggeblikt op relevante trends en ontwikkelingen in media en consumentengedrag.
Lars Vink start per oktober als Managing Director bij Media, Performance en e-Commerce bureau M2|OC. Hij zal zich vooral gaan richten op de tevredenheid en groei van alle klanten, het aansturen en ontwikkelen van de klantenteams en het uitbreiden van het klantenportfolio.
Dat waren alle berichten
To top